Despre mine

 

Nu am ce sa zic mai mult despre mine decat am zis in fiecare articol.

Esenta se gaseste in realitate si totul aici e o iluzie emefera.

Incerc sa fac multe lucruri pe care le esalonez in obiective pe termen lung. Ma chinui, reusesc, dau gres, plang, ma enervez si o iau de la cap.

Cuvintele nu mai conteaza de la o vreme. Simt ca trebuie sa imi tin trairile pentru mine, ca nu intereseaza pe nimeni si nici nu iipasa. Traiesc intr-o lume prea haina ca sa mai cred ca lucrurile se pot indrepta. Nu, nu se poate face nimic in privinta celorlalti. Am renuntat sa mai schimb lumea. Cand nu ma simt binevenita sau acceptata, plec. Departe. PA!

Sunt deschisa unor idei de colaborare. Scriu articole, fac traduceri, etc.

Vand carti in stare excelenta aici. Daca vrei o carte imi poti lasa comentariu aici.

Ma poti contacta aici: rusisch.nastya@gmail.com

Advertisements

6 thoughts on “Despre mine”

  1. Multumesc pentru comentariu! Inseamna mult pentru mine! Intre timp am decis ca trebuie sa ma schimb si incep sa ma apropii de ceea ce vreau sa fiu. E prima iubire cea care nu se uita niciodata si inca ai fiori in fiecare celula cand auzi/vezi ceva legat de el. El e tot ce-ti doreai si poate inca iti doresti. Il cauti in toti brunetii cu ochii negri,iti amintesti fiecare curba a zambetului sau si oricate lucruri urate ti-ar zice nu esti capabila sa-l urasti.Daca l-ai vedea ti s-ar inmuia picioarele si toata atitudinea de bad girl s-ar pierde. Te schimbi exact in ce-si dorea pentru ca a avut dreptate si ceilalti vor acelasi lucru:o femeie desteapta,amuzanta,ironica,atenta la detalii,independenta financiar si emotional,puternica,ambitioasa,orientata spre teluri inalte,cu vise de campion,o femeie care nu plange prea des,romantica si gospodina,descurcareata,motivata,o femeie care se descurca in orice situatie. Varianta lui masculina. Persoana care e suficient de inteligenta incat sa-l ia peste picior si suficient de puternica sa se apropie de el,dar sa nu se indagosteasca,sa fie putin de fier,sa nu planga,sa nu se planga. Incearca sa citesti despre motivatie,despre incredere in sine,iesi cat mai des si comunica. Vei invata multe de la oamenii din jurul tau,tot ceea ce cartile nu te pot invata. Daca vrei sa vorbim mai multe,lasa-mi un email sau altceva de contact. O zi minunata sa ai!

  2. Ceau,sunt Teo.23 contabilitate ,tot alegere rationala.Da,imi place sa calatoresc.Si eu ca si tine,l-am cautat in “fiecare pereche de ochi”..Parca ma regasesc putin in tine..cateodata pare imposbil sa crezi ca exista oameni asemanatori mie,care sa fie intr-o continua framantare si lupta cu propria persoana.Cu tot dragul,imi doresc sa ne gasim oaza de liniste,undeva,in ceva sau cineva.

  3. asta cu cititu` chiar asa e. cine aude ca citești, clar ești catalogat drept persoana fără viata sociala.

Comments are closed.

Cogito ergo sum