Cand trebuie sa port un cristal?


Pe langa frumusetea specifica bijuteriilor, despre cristal se spune ca are foarte multe beneficii asupra oamenilor ori locurilor, desi acest lucru nu a fost demonstrat stiintific. Cu toate acestea, multi dintre noi cred in puterile cristalului motiv pentru care bijuteriile cu cristale semipretioase sunt la mare cautare in momentul de fata pe piata bijuteriilor. Pentru a explica de ce cristalele semipretioase sunt in mare trend in momentul de fata, in continuarea acestui articol voi prezenta doar cateva dintre situatiile in care purtarea unui cristal aduce beneficii:
1. Indepartarea energiilor negative si oferirea unui mediu relaxant, plin de pace si liniste sufleteasca reprezinta cele mai importante avantaje oferite de catre cristalul semipretios. Pentru ca aceste calitati trebuie sa se gaseasca in fiecare casa, lasarea cristalelor in casa reprezinta modalitatea prin care balanta energetica poate fi mentinuta in interiorul unei case.
2. Purtarea bijuteriilor din cristal semipretios in timpul serviciului nu doar ca va atrage privirea colegilor sau a clientilor ci te va feri de toate dificultatile pe care le poti intampina in timpul serviciului, ceea ce face din cristalul semipretios bijuteria indispensabila atunci cand mergi la serviciu.
3. Pentru multi dintre noi mutarea intr-o casa noua reprezinta un nou inceput. Din pacate, acest nou inceput nu de fiecare data este fericit, lucru datorat energiilor negative ce stapanesc respectiva casa. Purificarea casei precum si purtarea cristalelor semipretioase reprezinta doua dintre modalitatile cele mai eficiente prin care energiile negative pot fi indepartate dintr-o casa.
4. Persoanele care intampina probleme de sanatate trebuie sa poarte asupra lor cristale semipretioase pentru ca despre acest tip de cristal se spune ca are si puteri vindecatoare. Pentru a simti aceste puteri, nu este suficienta purtarea cristalelor semipretioase ci trebuie sa si crezi in puterea lor.
5. Examenele reprezinta o alta situatie in care cristalele semipretioase trebuie purtate pentru ca acestea sunt si aducatoare de noroc .
Indiferent daca motivul pentru care vrei sa achizitionezi un cristal semipretios se gaseste printre situatiile prezentate mai sus, in finalul acestui articol voi mentiona si locul de unde pot fi achizitionate cristalele semipretioase ce ofera atatea si atatea avantaje. E-crystals.com reprezinta locul de unde poti alege cristalul dorit dintr-o mare varietate de cristale semipretioase.

Advertisements