Construim cu spor


Am invatat de mici sa construim case si turnuri inalte din lego. Apoi am inceput sa construim pas dupa pas pana am creat mersul, plimbarile, alergatul, mersul pe bicicleta. Am construit cuvinte din litere si balbaieli. Am construit relatii, zile si zile pana am ajuns aici unde suntem acum. In fiecare zi construim un etaj in turnul dezvoltarii de sine. Sufletul se creeaza pas cu pas, constiinta devine mai inalta cu fiecare etaj si zi.

Ca oameni mari nu ne mai jucam cu lego. Nu mai doboram totul la nervi sau cand ne plictisim doar ca sa ne apucam din nou de treaba. Nu avem destul timp sau bani sa construim de mii si mii de ori. E bine sa construim o data si apoi doar sa extindem sau sa imbunatatim ceea ce avem deja. Cand incepi sa construiesti ai atatea vise in cap. In mintea ta totul e finisat, functional si arata perfect. Cand incepi sa cauti materialele necesare si meseriasul, atunci incepe cosmarul. Cum sa gasesti cel mai indemanatic, rapid si ieftin meserias? De unde iti iei materialele?

Colindatul prin magazine si notatul de preturi, intrebarile interminabile si fastaceala, toate astea te epuizeaza. Daca nu stii de unde sa incepi, iti dau eu o idee. Depozit online este un loc de unde poti sa iti cumperi cu doar cateva clickuri tot ce ai nevoie: BCA, polistiren extrudat, plasa sudatav, fier beton, policarbonat, tabla zincata, grinzi lemn, etc. Magazinul iti pune la dispozitie o gama diversificata de materiale pentru constructii la preturi accesibile.

14690957_1507989565894971_5575388765661006512_nAi cadouri sau discounturi in functie de valoarea comenzii. De exemplu: Pentru produsele expediate prin curier, platite in prealabil online, taxa transport este de 15 lei la comenzi sub 600 lei, in limita a 5 kg. Transport gratuit pentru comenzi de peste 600 lei, in limita a 5kg fizice sau volumetrice, fara km suplimentari.

Cei de la depozit online iti ofera si alte servicii decat cele de livrare produse:

  • Descarcarea mecanizata cu brat hidraulic ce poate descarca marfa la o distanta de 6 metri fata de automacara indiferent de locatie se taxeaza cu suma de 200 lei TVA inclus.
  • Se poate asigura descarcare manuala cu personal Depozit-Online.ro la cerere contra cost, pretul va fi specificat de agentul de vanzari in functie de produsele comandate si distanta de descarcare.a.pngaa.png

Consultantii relatii cu clientii va stau la dispozitie pentru orice nelamurire.

Construim usor, construim cu spor!

Pana la casa visurilor nu mai avem decat cateva trepte sau caramizi!

Advertisements