Unde reglam directia masinii?


Directia unei masini se verifica cu ajutorul unui aparat geometrie roti 3D sau asa cum mai este cunoscut si sub denumirea de stand geometrie directie roti 3D.

Imagini pentru reglare directie masina

 Intrebare pe care ne-o adresam insa cu totii este unde ne putem regal directia masinii?

Nu putini dintre noi au fost cei care dupa ce si-au reglat unghiul de fuga al masinii la putin timp dupa au vazut ca desi volanul era drept masina tragea stanga sau dreapta, sau altii au plecat imediat dupa aceasta lucrare cu volanul inca stramb.

Directia unei masini este o verificare nu foarte simpla si ea trebuie efectuata de oameni specializati sau mai bine zis in service-uri autorizate, nu de amatori si nu la orice colt de strada sau la orice vulcanizare.

Mare atentie de asemenea la echilibratul rotilor, echilibrarea rotilor nu este acelasi lucru cu directia masinii.

Am incercat pe propria mea piele sa imi reglez unghiul de fuga la diferite persoane care mi-au zis ca si ei pot regal unghiul de fuga si ca de cesa dam o suma mai mare la un service, cand ei pot face acelasi lucru si mult mai ieftin.

In ignoranta mea de atunci am acceptat, insa mai tarziu am inteles diferenta dintre amatori si specialisti. Intr-adevar costurile sunt diferite dar si lucrarea in sine este total diferita si se simte diferenta de la o posta, chiar si un necunoscator ca mine isi poate da seama foarte usor.

Sfatul meu este sa nu va zgarciti la bani si mai ales atunci cand viata voastra este implicata, nu va lasati influentati de aparente si alegeti sa faceti aceasta verificare intr-un service autorizat alaturi de oameni profesionisti,oameni capabili care pot sa va ofera satisfactia garantiei.

Aveti grija de masina dumneavoastra si acordati-i atentia pe care o merita!

Advertisements