Topuri deosebite de la Answear


Garderoba feminina este mult mai complexa decat cea a barbatilor, iar creatorii de moda inventeaza noi si noi articole vestimentare si denumiri pentru acestea. Avantajul doamnelor si domnisoarelor este dat si de faptul ca moda feminina a preluat si imbunatatit multe tipuri de haine si din tinutele barbatilor. Astfel, pantalonii, care erau o imbracaminte ce tinea strict de apanajul masculin fac acum parte si din garderoba feminina. La fel s-a intamplat si cu camasile, hanoracele, sacourile si vestele. Toate aceste articole vestimentare au fost insa adaptate pentru reprezentantele sexului frumos, liniile croielilor au fost cumva indulcite, astfel incat sa rezulte pantaloni feminini, hanorace dragute, camasi elegante, etc.

Imagini pentru answear

Este foarte adevarat ca este important si felul in care doamnele si domnisoarele poarta hainele, astfel incat chiar daca ele au imprumutat de la iubit sau sot un articol de imbracaminte acesta se va transforma intr-o vestimentatie feminina, purtata cu stil. Cel mai bun exemplu in acest sens o reprezinta chiar blugii boyfriend.

Lasand la o parte anumite aspecte tehnice legate de vestimentatie, trebuie sa recunoastem ca doamnele si domnisoarele au la indemana mult mai multe tipuri de haine decat barbatii. De exemplu, prin denumirea generica de “top” sunt desemnate mai multe tipuri de haine, respectiv tricouri, bluze si camasi, respectiv cam toate hainele ce se poarta in partea de sus a corpului, avand o textura fluida.

Deosebirea intre un tricou barbatesc si un top feminin, desi in principiu in ambele cazuri vorbim de un articol vestimentar din bumbac, cu maneci scurte, rezida in principal din design. Chiar daca croiala poate fi aceeasi, de obicei, topurile sau tricourile de dama au linia gatului croita mai adanc, fie sub forma de V, fie tip barcuta sau marinar. In plus, topurile de dama au modele feminine, imprimeuri, aplicatii cu paiete sau margele, care le confera feminitate si un plus de frumusete.

Pe site-ul answear.ro veti [utea gasi si achizitiona cateva sute de modele de topuri dama Answear, la preturi incredibil de avantajoase si la cel mai bun raport calitate pret. Toate produsele de pe site provin din colectiile unor renumite case de moda sau creatori, astfel incat cu siguranta ca veti atrage atentia atunci cand le veti purta. Modelele de topuri sunt noi si deosebite, iar croiala lor va va pune in valoare feminitatea si frumusetea. Faptul ca produsele sunt prezentate sub forma unor imagini in care sunt modele imbracate va ajuta sa va faceti o imagine mai buna a felului in care acestea se aseaza pe corp.

Advertisements