La ce-ti foloseste un elevator electrohidraulic cu doua coloane


Ca persoana fizica, drept posesorul uneia sau mai multor autovehicule, un elevator auto iti poate fi de mare folos. In mod special toate service-urile auto trebuie sa detina in alacatuirea utilajelor de lucru un astfel de aparat.In prezent, cel mai utilizat este acest elevator auto 2 coloane. Totodata in astfel de service-uri auto si/sau vulcanizari vom putea gasi si un elevator auto foarfeca vulcanizare sau mai multe.

De ce elevatorul auto cu doua coloane? Principiul de functionare este extrem de simplu si practic meseriasul isi face treaba in doi timpi si trei miscari. Se apasa butonul prin intermediul pe baza caruia functioneaza, comanda este transmisa la panoul acestuia de control si dupa pozitionarea masinii in spatiul dintre coloane, elevatorul premium va amplasa doua segmente direct sub masina, urmata de ridicarea efectiva a masinii. Acum tot ce are de facut mecanicul auto este sa se pozitioneze cat mai confortabil sub masina si sa-si dezlantuie intreaga magie.

Chiar daca nu esti posesorul unui service auto, un astfel de elevator iti poate fi totusi extrem de util. Este recomandat in special persoanelor care locuiesc la casa si au posibilitatea depozitarii unui astfel deutilaj, datorita marimii acestuia. Dreptposesor unic al unui elevator, te poti bucura de o multime de avantaje. Spre exemplu, daca iti face placere sa revizuiesti starea masinii tale sau esti foarte priceput in tot ceea ce inseamna componentele si functionarea optima a unui autovehicul, acest elevator cu doua coloane te poate ajuta sa-ti rezolvi problemele cu usurinta.

Nu trebuie sa fi nevoit sa stai la cozi interminabile in fata service-ului sau sa fi nevoit sa renunti la masina ta pentru o perioada de timp, pana cand mecanicul va avea disponibilitatea de a-ti oferi ajutorul. In plus, economisesti o parte din bani evitand “excursiile” repetate la service cand iti poti repara masina direct la tine acasa.

Advertisements