Rent a car Bucuresti


Nu toti avem masina. Nu toti avem permis de conducere. Nu toti avem rude care sa ne duca unde vrem oricand.E imperios necesar sa ai cu ce te deplasa oriunde ai nevoie. Nu e un moft, e o necesitate, o nevoie de care nu poti scap. Sigur ca poti merge cu autobuzul sau metroul, dupa caz, dar tot mai bine ar fi sa ai masina ta. Taxiurile iti iau pielea de pe tine sau te trateaza ca pe ultimul om, mai bine nu te bazezi pe ele. Se intampla atatea, mai ales in orasele mari cu numeroase strazi si unghere periculoase. Cand nu ai masina ta o solutie ar fi sa inchiriezi una. Firmele de inchirieri auto iti pun la dispozitie tot ce iti doresti fie ca este vorba de inchirieri masini sau chiar de  inchirieri microbuz. Iti alegi ce ai nevoie si ce iti place si pleci cu masina pe poarta. e simplu ca buna ziua. Plus ca vei fi tratat bine. In ziua de azi daca esti tratat prost sigur nu te mai intorci la acea firma. Fiecare dintre noi are dreptul sa fie tratat politicos, vorba reclamei: Sunt cetatean european si am drepturi!

Inchirieri masini Skoda Octavia2

Masinile de inchiriat au tot ce le trebuie. Nu trebuie sa iti faci griji pentru asigurare, CASCO, rovignieta sau alte taxe. Au grija cei de la firma. Uite aici detalii:

Iesirea din tara cu autovehiculul

In cazul deplasarii cu autovehiculul in afara teritoriului Romaniei aveti nevoie de asigurarea Carte Verde, extindere CASCO si de imputernicirea pentru iesirea din tara. Pentru a le obtine va rugam sa ne contactati cu minim 1 saptamana inainte.

Returnarea autovehiculului

Contactati-ne cu 1 zi inainte de returnare, pentru a stabili impreuna detaliile legate de predarea autovehiculului (ora si adresa).

Returnati autovehiculul in aceeasi stare in care l-ati primit (nivel combustibil). In caz contrar,  costurile pentru aducerea autovehiculului la starea de la livrare vor fi facturate catre dumneavoastra.

Intretinerea autovehiculului

Revizia periodica a autovehiculului se efectueaza cu rigurozitate, conform recomandarilor producatorului. Informatii cu privire la data sau kilometrajul la care trebuie facuta urmatoarea revizie se gasesc in PV livrare sau in cartea service a autovehiculului. In vederea efectuarii acesteia, va rugam sa ne anuntati cu 1 saptamana inainte, pentru a realiza programarea la service.

Verificati periodic, dupa parcurgerea a aproximativ 1.000 km, nivelul uleiului si al celorlalte lichide, precum si presiunea anvelopelor.

In cazul in care sesizati o functionare neconforma a autovehiculului, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp in vederea programarii la service si remedierea deficientei semnalate.

Daca autovehiculul este imobilizat, contactati-ne pentru a va pune la dispozitie o platforma.

Anvelope de sezon

In functie de data livrarii, autovehiculul este livrat cu anvelope corespunzatoare sezonului (15 octombrie-15 martie – anvelope iarna, restul perioadei – anvelope vara). In cazul in care, pe durata utilizarii autovehiculului, este necesara inlocuirea anvelopelor va rugam sa ne contactati in vederea programarii la service.

Asigurare

Autovehicului este asigurat Full Casco. In caz de accident sau furt, aveti responsabilitatea CDW (Collision Damage Waiver) si TP (Theft Protection). Nu lasati actele sau cheile in interiorul vehiculului! In caz de furt total al autovehiculului, aceasta este o excludere de la asigurarea Casco.

In caz de furt al autovehiculului sau pierdere/furt al cheilor ori talonului, anuntati incidentul imediat, la cea mai apropiata unitate de politie si telefonic la 0744 500 909.

Inchirieri masini automate Audi A4 S-line

AMS Rent a Car este o companie romaneasca de inchirieri auto, cu birouri in Bucuresti si Cluj. Prezenti pe piata din anul 2012, inchiriem autovehicule in Bucuresti, Otopeni sau Cluj si oriunde la nivel national, daca perioada este mai mare de 10 zile. Serviciile noastre se caracterizeaza prin promptitudine si atentie la toate detaliile necesare pentru ca inchirierea unei masini de la noi sa fie o experienta placuta, confortabila si sigura. Oferim suport 24/24 pe teritoriul intregii tari si va punem la dispozitie un parc auto cu autoturisme noi.

Cu cei de la AMS Rent a Car nu vei avea probleme. Sunt profesionisti in cel mai adanc sens al cuvantului si vei avea parte de servicii de calitate. Stiu asta pentru ca am avut nevoie de o masina cand am vrut sa plec la munte cu prietenul. Nu stiam ce sa facem sa ajungem mai repede acolo, cu costuri mici si am ajuns la aceasta firma de inchirieri auto. Am fost tratati frumos, ne-am ales masina dupa gusturi si buget si am plecat la drum. Eram asa fericiti amandoi! L-am pupacit tot drumul de bucurie ca il vad la volan gonind ca nebunul spre vila de la munte unde ne rezervasem o camera pentru weekendul prelungit. A fost o nebunie! Vorbesc atat de drum, cat si de weekendul impreuna. La intoarcere eram cam tristi si mergeam mai incet parca vrand sa ne prelungim perioada petrecuta impreuna, dar a fost o amintire de neuitat si o sa mai facem o escapada in curand. E bine sa stim ca avem pe cine ne baza cand vrem sa plecam undeva.

Fie ca vrei sa pleci intr-o calatorie de afaceri, o escapada la munte sau la mare, sa iei pe cineva de la gara sau aeroport din alta zona a tarii, masinile de la AMS Rent a Car te vor duce teafar si zambitor la destinatie.

Tu unde vrei sa pleci toamna asta?

Eu am in plan o escapada la Sinaia cat de curand!

Advertisements

14 thoughts on “Rent a car Bucuresti”

  1. Aceasta poate fi o alternativa buna in cazul in care nu ai o masina. Iti faci treaba contra unei sume mai mici sau mai mari in functie de modelul ales

    www.

  2. nu stiam de firma aceasta, multumesc de sfaturi. E bine de retinut, mai ales ca in curand ma voi duce la scoala de soferi si nu se stie niciodata cand voi avea nevoie!

  3. n-am avut niciodata nevoie de o masina inchiriata, deoarece o am pe a mea, dar cred ca pentru persoanele care vin in tara pentru o perioada scurta de timp sau pentru soferii care au ramas fara masina cateva zile e numai buna!

  4. Total de acord! Cand fratele meu vine in tara cu avionul, prefera sa inchirieze o masina, decat sa dea o caruta de bani la taxi.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s