Investitii cu cap


Inca din facultate aveam o dorinta de a invata cat mai multe despre bursa si investitiile la bursa. Cred ca este o lume fascinanta in care oamenii foarte destepti fac bani cu cap. Munca e grea. Diferitele profesii si meserii fac diferenta intre oamenii care muncesc din greu, cu sudoarea fruntii cum se zice, pentru salariul minim in timp ce altii dau din gura sau din degete pe tastatura pentru salarii exorbitante. Diferente exista de tot felul. Experienta, varsta, uneori si sexul, relatiile, sunt multe considerente cand iti primesti oferta de salariu.

Imagini pentru bursa de valori

As fi vrut sa am o suma de bani doar pentru investitii facute cu cap. Daca as avea suma sta as investi cu pumnii stransi in S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A, ANTIBIOTICE S.A. si BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. De ce? Pentru ca oamenii vor consuma fara cap resursele energetice ale planetei, iar cei care vand se imbogatesc pe prostia altora. Am ales o firma de antibiotice pentru ca vreau o viata fara dureri, fara boli, fara complicatii pentru toti dintre noi si in BRD pentru ca e cea mai scumpa si mai sigura banca, viziunea mea.

Investitia este achizitia unui bun material sau nematerial care in timp iti va aduce o suma de bani, astfel investita ta lucreaza pentru tine, in locul tau chiar. E ca si cum ai cumpara un imobil si l-ai inchiria. Stai degeaba toata ziua si iei banii pe chirie. Bine, putina supraveghere si vigilenta sunt necesare, dar nu mari eforturi din partea ta. Un bun poate sa iti aduca bani si in timp ce dormi.

Imagini pentru bursa de valori

Invatam la facultate multe lucruri despre economie, despre cum merge lucrurile pe piata muncii, pe piata financiara, dar teoria asta invechita nu inseamna totul. Nu inseamna de fapt, nici macar “indeajuns”. Pentru a reusi in viata nu este nevoie neaparat sa muncesti cel mai mult, nici sa nu mai dormi. Nu munci ca un chinez 16 ore pe zi, munceste cu cap!

Fa-ti banii sa lucreze pentru tine cu o investitie eficienta, cu randament ridicat. Trebuie doar sa lucrezi pentru a strange o suma frumusica de bani, sa inveti tot ce trebuie despre bursa si investitia la bursa, sa ceri sfaturi unei persoane avizate si sa iei o decizie buna. Cu putin noroc si efort, vei inmulti peste noapte economiile din ultimele luni sau ultimii ani. Depinde de tine sa investesti in cea mai profitabila companie.

Bursa de Valori din Bucuresti premiaza cutezatorii care investesc in firmele cu cel mai mare randament!

Advertisements

One thought on “Investitii cu cap”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s