Alba-ca-Zapada si clinica


Alba-ca-Zapada trai in vremurile noastre.

Traia exact ca noi cand ceva incredibil i s-a intamplat. Pai sa vezi ca mergea ea grabita spre metrou cand si-a dat seama ca si-a uitat telefonul acasa. Cum sa plece la job fara Iphone-ul ei pretios? Chiar daca nu prea are timp sa il foloseasca, tot nu poate sta 8 ore fara el. Fugea in rochia sa vaporoasa cu tenisii in picioare spre blocul din care iesise cand a alunecat pe ceva si buf, ia o cazatura crunta direct cu gura in bordura. Cesa planga, ce sa fac? Nu era nimeni pe strada. Cine ar fi ajutat-o sa se ridice oricum? Simtea cum ii curge sange din gura, ca o ia ameteala, dar s-a ridicat incetisor. Si-a sters gura cu maneca rochiei fara sa tina cont ca se murdarea. A mers incet in bloc pipaindu-si fata. Isi simtea creierii zvancnindu-i in cap. Gura i se umplea de sange constant. Cand sa intre in apartament, exact cand isi cauta cheile sa deschida simti cum ii pica dintii. Doar ce i-a atins cu limba ca era sa se inece cu ei. Deschise gura si scuipa in palma fix 3 dinti. Nu putea sa creada asa ceva. Cum sa i se intample tocmai ei? Tocmai azi!

Cum sa se duca la job fara 3 dinti din fata? Ii venea sa planga de nervi, de furie pe soarta. Intra, isi lua telefonul si se uita in oglinda. I se umflase fata si lipsa celor 3 dinti o facea sa arate ca Muma Padurii, nu ca Alba-ca-Zapada. Suna o prietena buna si ii povesti ce s-a intamplat. Dupa ce i-a cerut sfatul a aflat de clinica Crissmile, o clinica de stomatologie care oferea serviciile de care avea nevoie si anume, implant dentar. Inchise apelul si suna la job sa spuna ca nu poate sa ajunga azi si sa isi ia liber pentru o problema urgenta.

Se farda putin, isi lua o esarfa si si-o lega pe cap si peste gura. Arata cam ciudat, dar era o situatie speciala. In loc sa ia metroul catre birou, merse spre banca unde isi tinea economiile. Retrase ce avea si apoi drumul spre Crissmile de care ii povestise prietena ei cu atatea vorbe de lauda.

Odata ajunsa acolo le povesti ce i s-a intamplat si isi incepu lucrarea. Oameni seriosi, profesionisti, nu gluma. Servicii de calitate si preturi pentru toate buzunarele. Am fost uimita sa aflu ca pot plati cu cardul, dar si in rate. Asta e extraordinar pentru lucrarile de mare valoare si intindere in timp. In cateva zile Alba-ca-Zapada redeveni la fel de frumoasa cum o stiam, cu puterea si placerea de a zambi oricarui tip din metroul sperand ca va fi printul ei.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s