Eu Komunomo, tu?


Ce e fericirea? O definitie spune: Stare de mulțumire sufletească intensă și deplină.

Eu cred ca fericirea inseamna mai mult decat o stare de multumire. Inseamna o clipa de exaltare, de maxima bucurie, de emotie care iti sparge pieptul. Pentru fiecare om, pentru fiecare etapa a vietii, pentru fiecare situatie, pentru fiecare loc in care ai fi exista o definitie a fericirii.

Pentru un copil fericirea e usor de definit: joaca, joc, jucarii, copii, soare, fuga, ras, dulciuri. In timp aceste lucruri devin neimportante, copilarii. Fericirea devine o iluzie, ceva indepartat si greu de atins.

Desi timpul ne schimba conceptia asupra a ceea ce inseamna si/sau ne aduce fericire, expresia fericirii e aceeasi: acea sclipire din ochi si un zambet cat mai larg posibil. Ca adult consider ca fericirea inseamna de cele mai multe ori liniste sufleteasca, stabilitate financiara, pace in casa si in familie, o carte buna, un film/serial interesant, o cana de ceai/cafea/apa exact cand simti nevoia de ea, o baie fierbinte, muzica, dans cu o persoana care te intriga, o discutie cu o persoana care te fascineaza, inot in apa calda, a face dragoste cu o persoana care te innebuneste, a-ti face prieteni noi si a face nebunii cu ei, a reusi ceea ce iti propui si ceea la care muncesti de ceva timp, sa vezi cum ceea ce mana ta planteaza creste si infloreste, face rod, sa vezi un copil cum scrie sub indrumarea degetelor tale, sa ii dai drumul si sa il urmaresti mergand singur pe bicicleta, tot felul de lucruri mai marunte si mai putin marunte.

_DSC2002.JPG

Cautam fericirea atat de mult si de multe ori nu ne amintim cand am fost ultima data fericiti cu adevarat, e simplu: in trecut. Au fost destule momente in care am fost fericiti chiar daca nu o constientizam.

Cei de la Komunomo au deschis un concurs pe tema asta: incarci poze cu oameni fericiti si poti castiga vouchere F64 in valoare de 1000, 700 sau 300 euro. Poti castiga produse F64 si daca votezi pozele incarcate de catre ceilalti utilizatori. Concursul se termina pe 12 aprilie, deci grabeste-te! Komunomo este o platforma 100% romaneasca menita sa mareasca interactiunea interumana in grupuri pe diverse teme.

concurs foto komunomo

Eu m-am inscris. Voteaza-ma aici! 🙂

Tu ce mai astepti?

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s