Cititul e sexy


20150716_190628

De ce ar fi sexy? Pentru ca tipul ala blond cu ochii verzi te-a cucerit cand ti-a zis ce gandeste si cand ai vorbit cu el in miez de noapte despre ce carti ati citit.

1.1

Pentru ca poti sa pari si sa fii mai interesanta daca ai citi o carte, doua, trei, douazeci. Poti sa te dai inabordabila si sa stii sa raspunzi la replici cu replici mai fierbinti decat credea el vreodata ca stie.

Pentru ca vreau sa vorbesc despre carti in pat,stand pe burta, pana cand zorii ne vor prinde imbratisati.

1.2

De ce ar trebui sa citesti tu? Pentru ca intr-o zi o sa intalnesti un tip interesant. In timp o sa-ti dai seama ca e extraordinar. Are suflet, are creier si o fata de l-ai saruta si mangaia toata ziua. O sa ai o relatie cu el si nu vrei sa taci tot timpul astupandu-i gura cu saruturi. O sa vrei sa ii dai replica, sa il provoci, sa il enervezi si sa il lovesti in orgoliu cand simti ca s-a umflat prea mult in pene si nu mai ai loc de el. Pentru ca o sa vrei sa il pastrezi interesat si daca nu stiai inteligenta e cea mai sexy calitate. O sa ti se spuna asta de multe ori. Pentru ca o sa vrei sa ai cu el discutii extraordinare, nu banale. Nu discutii despre vreme si pretul cartofilor, ci discutii despre istorie, politica, timp, carti, religie, poezie, psihologie. Discutiile alea care conteaza, care iti raman in cap. Acele discutii care te vor face sa iti amintesti si peste ani de momentele cu el.

1.0Alea in pat, imbratisati cand vorbeati o gramada pana cand ajungeati sa dormiti 3 ore pe noapte. Pentru ca daca e destul de inteligent te va parasi pentru o fata mai inteligenta, una care il va provoca, alaturi de care va atinge culmi si va urca pe munti pana in varf. O fata care sa fie varianta lui masculina oferindu-i tot ce isi poate dori de la o partea opusa.

311290_3819303445253_493499932_n

Pentru ca tipul ala dragut, cu barba, cu fata matura, dar de fapt de la liceu nu va vorbi niciodata cu tine doar pentru ca ai sani si fund. Daca il intrebi ce citeste si porti o discutie inteligenta cu el, cred ca ai mari sanse sa mai discuti si la o cafea.

Pentru ca in timpii morti cand relatia ta pare ca vegeteaza ai putea sa reaprinzi flacara iubirii facand un gest dintr-o carte, asta daca ai citit vreuna. Pentru ca vei fi un om mai bun daca vei citi despre oameni, despre comportamentul lor si ii vei intelege mai bine.

read

Cititul e sexy cand stai pe o canapea la soare cu cartea pe genunchi si citesti absorbita. Daca e baiat inteligent va stii sa iti aduca un nes sau un suc rece langa tine pe un scaun sau o masuta, iar daca te prinde citind seara, in pat, te va cuceri cand iti va aduce o patura sau ceva cald de baut. Te vei cocolosi in bratele lui cu cartea langa capetele voastre.

Pentru ca a citi inseamna sa ai idei, sa intelegi lumea cu toti oamenii sai mult mai bine decat ceilalti. Pentru ca el te va place pentru inteligenta, dar vei face dragoste cu el pentru corpul tau. Seara e pentru trup, dimineata pentru discutiile inteligente si calme. Pentru ca vei plange luni in sir dupa ce te va parasi nu pentru ca te-ai ingrasat, ci pentru ca nu esti destul de inteligenta pentru el.

Pentru ca citind vei deveni un om mai inteligent care va straluci in multime, fie ea grupa de facultate, clasa in liceu sau grup la un interviu intr-un oras strain. Pentru ca vei avea mai multe satisfactii decat orice altceva ai face pentru ca bucuria ta va veni din interior: vei fi fericit ca ai ajuns in acel stadiu, mandru ca esti atat de destept si ca ai invatat atatea despre viata si despre oameni in general.

Citeste sa ai ce povesti nepotilor! In caz ca o sa ai! Ii faci oricum:)

Advertisements