Marire buze


 În secolul XI, nu doar cine a fost înzestrat de la mama natură cu buze subţiri visează la îngroşarea şi modelarea lor.  Vestea bună vine din partea specialiştilor din domeniu…  Indiferent că ai buzele subţiri şi vrei să le măreşti, sau vrei doar să le îngroşezi.. S-au găsit soluţii!

Modelarea şi îngroşarea butelor constră în injectarea unei substanţe. Această procedură se potriveşte femeilor care nu sunt mulţumite de mărimea, grosimea sau – de ce nu?!? – de forma buzelor. De asemenea, această metodă se potriveşte şi celor care vor doar un aspect al buzelor mai senzual.

Decizia care este pe primul loc este cea de a alege substanţa care urmează a fi utilizată pe parcursul tratamentului de mărirea buzelor, astfel încât modelarea acestora să fie mai mult decât perfect. Bineînţeles că înainte de a lua decizia menţionată anterior trebuie să alegem un medic care va efectua acest tratament. Dr. Renert foloseşte cele mai sigure substanţe care dau cele mai bune rezultate. Este de menţionat că doctor Renert lucrează cu fiecare pacient în parte, privind alegerea substanţei care urmează a fi utilizată.  Acesta oferă tratamente pentru: modelarea buzelor ( permanentă/temporară – în funcţie de alegerea pacientului ) şi corecţii secundare tratamentelor nereuşite.

Substanţele care se folosesc pentru modelarea buzelor se împart în două grupe: subtanţe cu caracter permanent ( Siliconul, a cărui rezultat este de durată ) şi substanţe de umplere ( colagenul şi acidul hialuronic, care permit îngroşarea buzelor pentru o perioadă scurtă de timp ). Pentru a menţine rezultatul obţinut prin intermediul substanţelor temporare este necesară repetarea injectării o dată la câteva luni – în funcţie de substanţa utilizată. Indiferent de substanţa aleasă, volumul injectat trebuie să fie ales cu grijă, astfel încât aspectul final să pară cât mai natural şi să fie cât mai plăcut. Procedura de injectare nu este dureroasă deoarece există mai multe tipuri de anestezie. Spre exemplu: cu cremă anesteziantă sau anestezia similară cu cea din stomatologie.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s