Jocurile cu Dora


Cati dintre noi isi mai amintesc de copilarie? De jocurile copilariei, de farmecul fiecarei provocari pe care o impuneau? De incercari si reusite, de julituri si momentul castigarii unui punct, unei vieti in plus sau a altor lucruri?

Lumea nu era atat de informatizata ca acum si ne jucam pe strada, ne loveam, ne juleam, dar nu conta. Jocurile alea, euforia, emotia, entuziasmul de atunci facea toti banii. Astazi putem evita ca, copilul nostru sa se accidenteze, sa il dora genunchiul sau mana, asa cum ni se intampla nou cand din agitatie si entuziasm cadeam rasunator.

Nu trebuie sa il infofolim ca pe un astronaut ca sa il ferim de pericole, trebuie doar sa eliminam pericolele. Asa ca il putem invata sa se joace online. Am descoperit de curand jocurile cu Dora aici: http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-dora.html. Nu eram mare fan al jocurilor online, dar mi-am schimbat parerea cand am descoperit acest site. Se pare ca jocurile nu sunt numai pentru copii. Pana si adultii mai au un spirit jucaus, nebunatic, entuziasmat in ei. Nu este nevoie sa ai o anumita varsta pentru a te relaxa, a evada dintr-o lume si a intra in alta. Tot ce este nevoie, este sa vrei sa descoperi lucruri noi si sa inveti tot ce poti din orice experienta si amintire.

Jocurile cu Dora prezinta o noua lume, o lume unde copilul sau adultul, dupa caz, poate fi cine vrea el, lumea prezentata acolo are haz si farmec, Dora este o fetita dragalasa alaturi de care fiecare pas este o aventura. Trebuie sa recunosc ca m-a atras de la inceput Dora solitaire, am eu ceva cu cartile de joc si jocurile care implica o gandire analitica si strategica.

Imi mai place Dora puzzle, ma fascineaza puzzle-urile de cand ma stiu si Dora exploratoarea. Ador acel mister, emotia ca voi gasi ceva important, cautarea este cea care merita, nu numai punctul final. Fiecare joc are designul si atmosfera sa, probele si premiile sale si asta este un plus.

Pe acest site veti gasi o varietate de jocuri, mai complexe sau mai usoare, perfecte pentru orice gusturi si preferinte!

Accesati Jocurile cu Dora pentru a vedea despre ce este vorba si pentru a juca ceva cu adevarat interesant!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s