Suflete singure


O lume de oameni singuri… Ne sunam si vorbim ore in sir. Ne trimitem melodii si radem impreuna la poze pe facebook, ne intalnim in miez de seara si ne spunem pasurile, dar suntem singuri. Fiecare are durerile lui, momentele cand adoarme plangand, suferinta pe orice plan si prietenii nu sunt niciodata langa el. Desi interesati de starea lui, cu sfaturi si umeri de plans pe ei, durerea se traieste in singuratate. Ei nu sunt niciodata acolo cand ai mai mare nevoie. Nimeni nu-ti intelege viata, motivele pentru care te porti cum te porti, deciziile sunt intotdeauna gresite in viziunea lor pentru ca nu traiesc in locul tau. Daca ar vedea cat de greu e,sa existi,sa continui, sa ridici capul,sa alegi,sa mentii relatii cu cei din viata ta, nu te-ar mai judeca.

Fiecare clipa e minunat de relaxanta si groaznica prin propria fiinta si-ti vine sa plangi si sa razi in acelasi timp. Starea asta te consuma,te omoara. Simti ca o sa innebunesti si daca te intreaba cineva ce ai,de parca ar observa cineva,de parca te-ar simti cineva,nimeni nu te cunoaste, era cineva care te simtea si te intreba ce ai pana incepeai sa spui printre lacrimi tot, dar nu mai e acolo, spui ca nu vrei sa vorbesti despre asta. Cei care sunt acolo,respiri langa ei,te uiti in gol,ti se umplu ochii de lacrimi si ei nu vad nimic. Prea preocupati cu problemele lor,nu te vad ca suferi,nu te inteleg,nu te ajuta cu nimic. De la o vreme nu mai stiu ce sa-ti spuna sa redevii ce erai si asa ca se indeparteaza. Te lasa singura sa-ti treaca. De parca orice problema se rezolva certandu-te cu sinele. As vrea sa fie cineva acolo sa-mi ia mana intr-a sa si sa imi vorbeasca,apoi sa ma asculte,sa incerce sa ma inteleaga si sa ma tina in brate pana m-as simti mai bine sau as adormi. Era cineva care stia exact ce sa-mi zica desi nu-i ziceam niciodata asta, dar nu mai e. Niciunul din cei ce contau nu mai sunt. Nu mai sunt acolo,langa sufletul meu cand e gata sa se arunce in gol doar ca sa se piarda pe sine cu ale sale rani, sa uite,sa scape.

Image

Nimeni nu stie cand plangi infundat sa nu fi auzita, cand iesi afara si stai in frig privind stelele minute in sir, pana cand frigul ti se strecoara in oase si te gandesti la orele de vara cand stateai pe pragul usii si privind la stele vorbeai cu orele. Stelele-s aceleasi,aceeasi frumusete rapitoare in linistea si calmul noptii,in sclipirea lor ,tu ai aceiasi ochi ca-ntotdeauna doar celalalt,cel de la capatul firului lipseste. De fapt lipseste si firul. Avem telefoane mobile. Guri care au uitat sa spuna vise, soapte de iubire. S-a inchis si am ramas doar cu ochii. Tematori sa priveasca ziua,sorb cu bucurie si fantezii romantice frumusetea stelelor in nopti cu ger cand respiratia se vede alba iesind din nari si totul pare de vis. Totul e de vis,doar absenta lui strica tot si nu implineste visele. As vrea sa fi fost acolo cand am nevoie de el. Imi promisese ca va fi cu mine in clipele grele, dar a uitat de mine si de ce mi-a zis candva. Poate ca vorbele nu o sa demonstreze nimic. Poate nu mai crezi, nu mai cred in ele, dar faptele, ele vorbesc. Uita-te-n ochii mei, vezi cate simt pentru tine? Daca nu, inseamna ca esti orb. Uita-te la palmele noastre cum se potrivesc perfect.Ce zici de asta?Nu e un miracol? Uita-te la buzele noastre sarutandu-se. Nu se completeaza la fix? Nu e magie aici? Daca nu o vezi inseamna ca inima ta e oarba.Deschide-i ochii si mai simti macar o data in viata asta ce simteai candva. Priveste-ma cu aceiasi ochi magici. Atat te rog.

O clipa de fericire,chelner inainte sa mor.

Mi-au inghetat degetele pe tastatura si scriu gresit asa ca tac. Atatea am de zis, dar nu mai vorbesc despre ce simt, ce gandesc. Nu e nimeni aici sa inteleaga, deci nu are rost sa continui.

Advertisements

One thought on “Suflete singure”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s